KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Zloděj auta ujížděl policistům, nezastavily ho ani výstřely

Třemi výstřely do vzduchu ze služební pistole se v pátek snažili lounští policisté zastavit ukradený nákladní automobil. „Třiatřicetiletý řidič se snažil policisty opakovaně vytlačit ze silnice a choval se velmi nebezpečně,“ informovala Právo lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.


Policisté se vůz jedoucí po silnici R7 z Chomutova na Louny snažili zastavit u Postoloprt. Řidič náklaďáku však na znamení nereagoval, začal ujíždět a bezohlednou a nebezpečnou jízdou ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu.

„Když na opakované znamení policejní hlídky o zastavení nereagoval, použili policisté služební zbraň k varovnému výstřelu do vzduchu,“ uvedla Střelcová.

Ani to však ujíždějícího piráta nepřimělo vůz zastavit. V neobydleném místě proto policisté varovný výstřel zopakovali, ale podezřelý muž policejní vůz na komunikaci stále blokoval.

„Policisté proto potřetí přistoupili k použití zbraně. Tentokrát mířili na zadní pneumatiku pronásledovaného vozidla. Podezřelý následně sjel ze srázu do pole, kde se ho policistům podařilo dostihnout a zadržet,“ popsala Střelcová konec honičky.

Dodala, že při zákroku nebyl nikdo zraněn, újmy nedostál ani služební vůz policie. Použití zbraně bylo vyhodnoceno jako oprávněné. Podezřelý byl předán chomutovským policistům, kteří na případu pracují a v jejichž regionu byl vůz odcizen.


(Zdroj: Krimi Zprávy Chomutov)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín